?
<var id="t6vhe"></var><table id="t6vhe"></table>
    1. <var id="t6vhe"></var>
      <var id="t6vhe"><label id="t6vhe"></label></var>

      首頁>大學教育>四六級>四六級真題>四級真題>

      2022年6月英語四級聽力原文及答案 第一套

      新東方網編輯整理2022-06-11 12:44新東方四六級微信號

      新東方老師已經開啟了直播,為你對四級答案,還有機會參與抽獎哦!!!

        2022年6月英語四級考試已經結束了,新東方網四六級頻道為您帶來《2022年6月英語四級聽力原文及答案 第一套》供各位考生參考!我們將以更及時的發布本期英語四級試卷、四級答案、以及四級試題解析,請關注【官方微信:四六級小助手 (微信號:koolearncet)】,了解最新信息。

      《2022年6月英語四級聽力原文及答案 第一套》

        聽力第一套

        Section A

        News Report 1

        原文:

        [1] A new study finds that beverages containing add ed sugar might be harmfuL In the study, researchers a nalyzed information from over eighty thousand wome n and thirty seven thousand men. Participants worked in the health profession. They were followed for appro ximately three decades. They completed surveys abou t their diet every four years. They also answered to qu estions about sleep and exercise and health every two years.[1-2] The more beverages contsininq added sug ar that peoole drink, the greater their risk of death wa s during the study period. These beverages included s oda, energy drinks, and sports drinks. Beverages like p ure fruit juice, which are sweet but do not contain add ed sugar were not part of the study. The findings held even after the researchers considered other factors th at could affect people's health. These factors included lack of exercise and not eating enough vegetables. Th ey also included consuming too much meat. The scien tists say that their results support limiting beverages with added sugar. [2] They argse we should replace t hem with other drinks, with water being the best choi ce. However, the researchers admit this is simply their recommendation. The study found only an associatio n. It did not prove that drinks with added sugar cause d early death.

        Q1. What do we learn about the new study from the n ews report?

        答案:

        Q2. What is the scientists' recommendation?

        答 案:

        News Report 2

        原文:

        German police appealed Friday for information about the possible owners of two 17th-century oil paintings. [3] Pol ice said a 64-year-old man found the paintings in a garb age pile at a highwav rest stop las§ ryonth, He later hand ed them in to the Cologne police. [4]_An initial assessme nt by an art expert concluded the two framed paintings were originals, police said. One is a landscape painted by the Italian artist Pietro Belloti, elating to 1665. The other i s a painting of a boy by the 17th-century Dutch artist Sa muel van Floogstraten, date unknown. Tneir combined w qrth is estimated to be around one million euros. Authori ties have not yet confirmed what will happen if the rightf ul owner is not found. Nevertheless, it is speculated that they could either be handed over to the National Art Mus eum of Cologne or sold to the public by the local govern merit.

        Q3. What did German police say about a 64-year-old man?

        答案:

        Q4. What is the art expert's conclusion about the two framed paintings?

        答案:

        News Report 3

        原文:

        [5] A four-year-old girl has walked eight kilometres thr ouqh a snowy forest to seek help for her sick qrandmo ther who later died of a heart attack. The young girl br aved the threats of bears, wolves and temperatures fa r below freezing. She made the journey through a rem ote region in Siberia after waking up to find her grand mother motionless. Named locally as Carla, she lives a lone with her elderly grandmother and her blind grand father. [6】As a result the girl's mother is facing a cri minal case. She stands accused of leaving a minor in danger, in the care of the elderly. She also faces inves tigation from childcare services, who will also be askin g why Cola was left alone with her vulnerable relative 金 The journey took place in February, when temperat ures average -26°C, Russian reports on social media s uggest the forest may have been as cold as -34°C. Th e journey was only recently confirmed by authorities.

        [7 But though she was suffering from the effects of e xtreme cold, the child reportedly suffered no life-threa tening effects. Last year, a three-year-old boy survive d alone for three days in a remote forest in the same region.

        Q5. What did a four-year old girl attempt to do?

        答案:

        Q6. What do we learn from the news report about the girFs mother?

        答案:

        Q7. What happened to the little girl according the news report?

        Conversation 2 原文∶

        M:Hi,Jennifer. I am really struggling with this se nester's workload.Do you have any advice?

        W:[12] Have you considered making a studyguid ? It's a tool you can make yourself to take the stre S out of studying:I've been using one since the sta t of last semester, and it has really helped relieve A lot of study pressure.

        M:Sounds like just what I need.[13]My mainprob em is that my study folder is full of notes and wor sheets,and is badly disorganized.Idon't know w lere tO start.

        W: OK, well,the main thing is to have everything i the right place. Whatever you're reviewing, it's i nportant that it's arranged for your particular nee ils of that subject, and in the most user-friendly wa r you can. What kind of learner are you?

        M: Um. I'm not sure.

        W: Well, visual learners prefer using images, pictu es, colors,and maps to organize information. Logi al learners have a linear mind and would ratherand systems. [14] I'm an emotional learner, which means I need to connect to inf rmation emotionally to understand it.

        M:Oh, Im very much dependent on vision as a wa of taking in information.

        W:Well, 15]Isuggest reorganizing_your notes usi 1lg color-coded sections in your study guides, or usi 1g idea mapping to lay out the information and m ke it more quickly accessible.

        M:So you thinkIshould arrange my notes using c lor and pictures in place of text.

        W: Yes.You'll probably start to grasp information a ot quicker that way.As an emotional learner, I org inize my notes into a story that I can connect to an recite to myself.

        M: That's amazing. I didn't know there were so many different ways to learn.

        Q12. What does the woman advise the man do?

        答案∶

        Q13.What is the biggest problem the man has with his s tudies?

        答案∶

        Section C

        Passage 1

        原文:

        Q16:

        答案:

        A17

        答案:

        Q18.

        答案:

        Passage 2

        原文:

        [19] Today many large corporations stress the importanc e of diversity on their websites, but current statistics sho w that the topical manager in America still tends to be w hite and male. Obviously, the desire to bring about diver sity has not translated into corporate reality. Why is thi s? [20] A team of「esearchers from the university of Basi I published their new sfudy about people's atiTEiides tow ards diversity at work. [21J They found that people have a wide range of opinions ccncerrirg diversity On the on e hand, many see value in diversity, which can contribut e a variety ot perspectives, encourage new ideas, and ge nerate innovative solutions. On the other hand, they assu me that it might be difficult to work with someone who h as completely different views, speaks a different languag e or has a different style of work. The actual value they a ttribute to diversity depends on the decision-making per spective. Doubts about the practicability of diversity nav e a greater weight. If a person is directly affected, in oth er words, when a persons own work group is involved, t hey tend to prefer team members who are similar to the mselves. But when people make decisions for others, the y typically put together a more diverse team. These findi ngs could help organizations become more diverse. Com panies need to pay attention to who makes hiring and te am decisions. These decisions should not only be made by those directly affected. People who are not directly in volved in the group s daily work should also take part.

        Q19. What do we learn from the current statistics about diversity in large corporations?

        答案:

        Q20. What is the newly published study focused on?

        答案:

        Q21. What do the findings of the new study show?

        答案:

      2022年6月英語四級聽力答案 第一套

        1.A.It ran for as long as some thirty years.

        2.D.Drinking water instead of beverages with added sugar.

        3.B.He found two 17th-century oil paintings.

        4.A.They are originals.

        5.D.Save her sick grandmother.

        6.C.She has to face a criminal charge

        7.A.She suffered from the effects of severe cold.

        8.B.She comes from the city of Cape Town.

        9.A.It has a flat surface at the top.

        10. C.She has British ancestors.

        11.D.It is more popular than football.

        12. C.Prepare a study guide.

        13.B.His study folder is badly disorganized.

        14. D.An emotional learner.

        15. C.Arrange them using color and pictures.

        16.B.It is a moral principle to guide people's behavior.

        17.A.It may sometimes produce undesirable outcomes.

        18.A.The golden rule must sometimes give way to more im-portant principles.

        19.C.They have not seen as much diversity as desired.

        20.B.People's attitudes towards diversity at the workplace.

        21.D.People prefer to work with team members similar to themselves.

        22.D.Changing one's form of communication from time to time.

        23.A.They are regarded as seriously binding.

        24.D.It places a high value on written contracts.

        25. C. Its terms may not be strictly binding.






      新東方四六級考研 (微信號:xdf46kaoyan

      四六級對答案、查分、考前預測、海量素材供
      掃描二維碼 免費領取

      資料下載

      四級聽力技巧規律總結

      微信掃碼關注「四六級小助手」服務號

      即可立刻獲取!

      1
      長按二維碼"保存圖片"或者"截屏"保存;
      2
      打開微信"掃一掃",或者保存圖片后從手機相冊進行識別;
      3
      識別二維碼后,點擊"關注"服務號,即可免費領取。

      相關推薦

      首頁 中考 高考 考研 四六級 留學 托福 雅思 GRE GMAT SAT ACT 小學 英語 學前

      亚洲Av无码专区在线观看